Skip to content

Mobiilimittari.fi palvelun käyttöehdot

Mobiilimittari.fi -palvelun (”Palvelu”) rekisteröinnin ja/tai asentamisen yhteydessä syntyy käyttäjän ja palveluntuottajan (Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy (”VTT”), y-tunnus: 2647375-4) välinen sopimussuhde, jonka ehdoista tässä asiakirjassa tiedotetaan.

Palvelua kehitetään ja sen toiminnallisuutta ja sisältöä muokataan ja parannetaan jatkuvasti. Palveluntuottaja pidättää itsellään oikeuden muokata Palvelua, näitä käyttöehtoja tai lakkauttaa palvelu milloin tahansa oman harkintansa mukaan ilman ennakkoilmoitusta pois lukien Käyttäjän henkilötietojen käsittelyä koskevat muutokset, jotka EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti edellyttäisivät Käyttäjän hyväksyntää. Mikäli muutokset aiheuttavat olennaisia muutoksia käyttöehtoihin, niistä ilmoitetaan tarvittaessa sähköpostitse.

Palvelun käyttö edellyttää, että Käyttäjä on rekisteröitynyt Palveluun.Käyttäjä ei saa luovuttaa kirjautumistietojaan tai tämän sopimuksen mukaista Palvelun käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Käyttäjän on säilytettävä käyttäjätunnuksensa ja salasanansa huolellisesti siten, että ne eivät joudu kolmannen osapuolen haltuun.

Käyttäjä voi sulkea käyttäjätilinsä ottamalla yhteyttä palveluntuottajaan ja lopettaa Palvelun käytön, mikäli ei hyväksy muuttuneita käyttöehtoja. Palvelun käytön jatkaminen tulkitaan muiden kuin olennaisten muutosten osalta muuttuneiden käyttöehtojen hyväksymiseksi.

Palvelun (mukaan lukien sisällön, toiminnallisuuden ja ulkoasun) ja siihen liittyvän immateriaalioikeudellisen aineiston oikeudet kuuluvat VTT:lle tai kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä saa ilmaisen, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän oikeuden käyttää, ilman edelleen lisensointioikeutta, Palvelua näiden käyttöehtojen mukaisesti omaan yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöönsä. Palvelun muuhun käyttöön ja erityisesti kaupalliseen hyödyntämiseen tarvitaan VTT:n etukäteen antama kirjallinen lupa.

Palvelun tarjoamat toiminnallisuudet ovat Käyttäjälle maksuttomia. Käyttäjä vastaa itse omista tiedonsiirtomaksuistaan ja muista Palvelun käytöstä Käyttäjälle aiheutuneista kuluista ja kustannuksista. Palveluntuottaja ei vastaa Internet-yhteydestä tai mobiilidatan siirrosta aiheutuvista kustannuksista.

Palvelu on Käyttäjän käytettävissä ja saatavilla "sellaisena kuin se on" ilman palveluntuottajan takuuta tai vastuuta sen toimivuudesta, saatavuudesta tai virheettömyydestä. Palvelussa saattaa ajoittain esiintyä ohjelmistohäiriöitä tai muita saatavuuteen tai käytettävyyteen liittyviä häiriöitä esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi. Käyttäjä käyttää Palvelua ja sen tekemiä analyyseja omalla vastuullaan. Mikäli Käyttäjä rikkoo käyttöehtoja, palveluntuottajalla on oikeus sulkea Käyttäjän käyttäjätili ilmoittamalla tästä Käyttäjälle.